21 Ocak 2011

Sizden Gelenle... (Vol. II)

Düğünlerin ihtişami sahibindendir. Düğün sahibini ihtişamli yapan da bir gelinlik ve bir damatlıktan ibaret değildir. Yüzlerdeki gülümseme, ellerdeki mutluluk titreyişi, birbirine bakan gözlerdeki aşktır. Biz, düğünümüzü planlarken tüm bunlara dostlarımız için bir sürpriz eklemeyi düşündük. Hande Kayacık ile bu sayede tanıştık. Düğün gecesi salona ışıltılar eşliğinde girişimizi takiben, Hande hocamızın seçtiğimiz müziğe uygun, bizim için hazırladığı koreografiyi, dansı sergiledik. Dans ederken birbirimizin gözlerine nasıl sevgiyle baktığımızı, kendimizi nasıl sanki bir kral ve kraliçeyiz de sarayımızın balo salonunda dans ediyormuşuz gibi hissetiğimizi hatırlıyorum. Sonra artık bizim için normal hareketlere dönüşmüş, izleyenler için izlendiğinde muhteşem görünen her figürümüzü sergileyişimizde salondan kopan alkışları hatırlıyorum. Dansımızın finalinde, koreografimize uygun olarak, eşimin beni kucaklayarak salonun ortasında defalarca döndürüşünü takiben tüm salonun ayağa fırlayarak elleri patlarcasına bizi alkışlayışını hatırlıyorum. Hande hocam provalarda bize figurleri gösterirken o tarlatan nasıl kafama geçerdi, eşim her seferinde birkaç figürü yapmayı unuturdu…. Sanki onlar rüyaydı. O gece yapılan tek şampiyona bizim düğün salonumuzdaydı ve o gecenin tek galipleri vardı,

Sinem Kanar ve Serkan Dinar.

Gecemizin en güzel ve unutulmaz anısını bize kazandıran Hande Kayacık hocamıza, bize gösterdiği sabır, alaka ve öğretilere binlerce teşekkürler….

(Sayenizde biz çok güzel, eğlenceli, ayakta alkışlandığımız, tezahüratlara maruz kaldığımız muhteşem iki düğün gecesi geçirdik... : )) Uzun ve ayaklarıma engel olan gelinliğime rağmen : ) kafama geçmeye niyetli tarlatanıma rağmen biz yine de dansımızdan alnımızın akıyla çıktık : )) Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Zaten kocam (bunu demeye epey alıştım buarada :)) sizden öğrendiği figurleri kombine edip edip bütün gece bütün şarkılarda bir dans duayeni gibi beni evirip çevirdi.... :)) Anlayacağınız gibi biz son derece güzel bir düğün ve akabinde muhteşem bir balayı ile bu hayatımızın önemli dönemecini tamamladık. Bize gösterdiğiniz alaka, sabır, kattığınız değerler için çok teşekkür ediyoruz.
Sevgilerimizle :))) Çok öpüyoruz.

Sinem KANAR & Serkan DINAR
01.08.2010

--------------------------------------------------------

Üniversitede dans dersleri almış olmamıza rağmen aradan geçen yıllar içinde pratik yapma şansı bulamadığımızdan düğün dansı derslerimize temel adımdan başladık. İlk dans parçamızı kendimiz seçtik ve Hande tamamen bize uygun bir koreografi hazırladı. Hazırlık sürecinde bize destek oldu, moral verdi, 5 ders sonunda konuklarımızın da çok beğendikleri hoş bir dans performansı ortaya çıktı. Bizler çok mutlu olduk, videoyu izledikçe, fotoğraflara baktıkça iyi ki ders almışız, bu figürleri tekrar edelim de unutmayalım diyoruz. Hande’ye yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz, sevgilerimizle!

Pelin Akın & Levent Öner
15.05.2010 – Dedeman İstanbul

------------------------------------------------------------------

Bizi ayakta alkışlatan dans hocamıza sonsuz teşekkürler.

Başak Erkut & Tolga Gazel
25.06.2010 - FB Faruk Ilgaz Tesisleri

--------------------------------------------------------------------


Asıl ben size çok teşekkür ederim... Bu güzel sözlerle beni mutlu ettiniz... ben sadece yol gösterdim size, geri kalanını siz başardınız... : )) Hepinize bir ömür boyu mutluluklar dilerim... : ))

Dansla Kalın... : ))

HANDE KAYACIK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder