21 Ocak 2011

2010'un En Çok Tercih Edilen Düğün Dansı Şarkıları



İLK DANS MÜZİĞİ İÇİN ÖNERİLER

Hande Kayacık Dans Company olarak, tecrübelerimize dayanarak evlilik hazırlığı içerisinde bulunan çiftlere düğün müziği seçimi konusunda birkaç tavsiye vermekten mutluluk duyarız. Düğün Dansı için müziğinizi seçerken öncelikle ikinizin de sevdiği, ortak anılarınızın olduğu ve sizin için bir anlam ifade eden bir müzik seçmeye dikkat edin. Parçanın uzunluğu 4 dakikanın üzerinde olmasın. Malum, davetliler acıkmış ve önlerine geleni yemek için büyük bir istek duyuyor olacaklardır. Yaptığınız çalışmalar boşa gitmesin. Parçanız 3 dakikanın altında da olmasın, inanın pistte zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. O anın tadını çıkarın.

Müziğinizi seçerken parçaların sözlerine de dikkat etmenizi öneririz. Başta romantik ve hoş bir melodi ile başlayan bir parça aslında bir ayrılık acısını da anlatıyor olabilir. Aman Dikkat! Son olarak hızlı ritimli parçalarda gelinlerimiz uzun ve kabarık gelinlikleri nedeniyle koreografiyi yaparken zorlanabilirler, çok ağır parçalarda ise hataları kapatmak da bir o kadar zor olabilir.

İlk danslarını hazırladığımız çiftler arasında 2010 sezonunda en çok tercih edilen "İlk Dans Şarkıları"nı merak ediyorsanız, işte 2010 yılının Top 10 Düğün Dans Parçaları:


2010 Sezonunda en çok Tercih edilen Düğün Dans Şarkıları:

1- Historia D’un Amour,

2- Andy Williams - Can’t Take My Eyes Off Of You,

3- Candan Erçetin - Bahar,

4- Paul Anka – You Are My Destiny,

5- Leonard Cohen – Dance Me To The End Of love,

6- Zuhal Olcay – Pervane,

7- Candan Erçetin – La Vie En Rose,

8- Not King Cole – L.O.V.E

9- Elvis Presley – Always On My Mind,

10- Andrea Bocelli – Je Vie Pour Elle


Sevgi Dolu Güzel Günlere... Dansla Kalın... : ))


HANDE KAYACIK
www.dugundansi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder