19 Ocak 2011

Düğünlere Özel Yöresel Dans Eğitimleri


İşte size muhteşem bir fırsat! Yeni trend “Düğün Dansı & İlk Dans” şovları ile isim yapmış olan Hande Kayacık Dance Company, düğün dansı koreografilerinin yanı sıra şimdi de Düğün ve Kına Gecelerinizde bol bol dans edip eğlenmeniz için özel geleneksel ve folklorik dans seçenekleri de sunuyor. İTÜ halk Oyunları Mezunu Vildan Kavakgil tarafından verilen derslerle Düğün ve Kına Gecesinde çalan oyun havalarına rahatlıkla eşlik edebileceksiniz.

Sadece birkaç saatinizi ayırarak dilerseniz ailenizle, dilerseniz arkadaşlarınızla, dilerseniz hep birlikte kendi alanında uzman eğitmenlerimizden alacağınız bu kısacık geleneksel dans eğitimi ile hem beraber vakit geçirip birlikte eğlenebilir, hem yeni şeyler öğrenebilir, hem de Kına Gecenizin de en az düğününüz kadar eğlenceli ve unutulmaz olmasını sağlayabilirsiniz.

DÜĞÜNLER İÇİN YÖRESEL DANSLAR DERS PAKETLERİ :

1. Çiftetelli – Kasap Havası – Ankara Misket - Damat Halayı
2. Harmandalı Zeybek
3. Roman Dansı


Ayrıca Hande Kayacık Dance Company, ilk dans koreografilerini beraber çalıştığı gelinlerine 1 saat Oryantal Dansı dersi de hediye ediyor.

Gelin & Damat Adayları ve Yakınları!

Bu deneyimi birlikte paylaşmak için sizleri Hande Kayacık Dans Stüdyosunda yapılacak olan Geleneksel Dans Workshoplarımıza bekliyoruz...

İletişim:

HANDE KAYACIK DANCE COMPANY
Adres: Karahasan Sk. No: 6 / 1 Balmumcu, Beşiktaş İSTANBUL
Tel: (212) 288 10 02 - (532) 474 40 00
Web: www.dugundansi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder