19 Ocak 2011

Nostalji Geri Döndü


Unutulmaya Yüz Tutmuş Geleneklerimizden “Kına Geceleri” Otantik Fikirler ve Eğlencelerle Yeniden Yaşatılıyor !!!

Son yıllarda yeniden gündeme gelerek gelinlerin düğün öncesi eğlencelerinin olmazsa olmazları arasında yerini alan önemli gelenek ve göreneklerimizden Kına Geceleri, şimdi kişiye özel alternatif eğlenceleriyle yeniden moda oldu. Düğünden önce gerçekleştirilen ve gelinin baba evinden ayrılışını simgeleyen Kına Geceleri, artık günümüz gelinleri ve yakınları için yeni bir eğlenceye anlayışına dönüşüyor.

Avrupa ve Amerika’da bekârlığa veda partisi adıyla yapılan, ülkemizde ise gelinin bayan akrabaları ve arkadaşlarının katılımlarıyla gerçekleşen bu önemli gecede sizler de gönlünüzce dans ederek eğlenmek ve son kez bekârlığınızın tadını çıkarmak istemez misiniz?

İşte size muhteşem bir fırsat! Yeni trend “Düğün Dansı & İlk Dans” şovları ile isim yapmış olan Hande Kayacık Dance Company, düğün dansı koreografilerinin yanı sıra şimdi de Kına Gecelerinizi o hüzünlü havadan kurtarıp keyifle hatırlanacak eğlenceli ve unutulmaz bir geceye dönüştürmek için gelinlere Otantik Kına Gecesine özel geleneksel ve folklorik dans seçenekleri sunuyor. Bu seçenekler arasında; Yöresel Oyun Havaları derslerinden Oryantal Dans eğitimlerine, hatta son yıların moda eğlencesi olan Roman Havası eğitiminden Göbek Şovlarına kadar her şey mevcut. Seçim sizin...

Sadece birkaç saatinizi ayırarak dilerseniz ailenizle, dilerseniz arkadaşlarınızla, dilerseniz hep birlikte kendi alanında uzman eğitmenlerimizden alacağınız bu kısacık geleneksel dans eğitimi ile hem beraber vakit geçirip birlikte eğlenebilir, hem yeni şeyler öğrenebilir, hem de Kına Gecenizin de en az düğününüz kadar eğlenceli ve unutulmaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Gelin Adayları ve Yakınları!

Bu keyifli deneyimi birlikte paylaşmak için sizleri Hande Kayacık Dans Stüdyosuna bekliyoruz...


İletişim

HANDE KAYACIK DANCE COMPANYAdres: Balmumcu Mah. Karahasan Sk. Başoğlu Apt. No: 6/1 Beşiktaş İSTANBUL
Tel: (212) 288 10 02
Gsm: (532) 474 40 00
Web: www.dugundansi.com
Mail: dans@handekayacik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder